English Rose Beauty Soap

Disyorkan untuk mencerah dan mengebukan di wajah dan badan; Mengembalikan warna asal kulit; Terdedah pada cahaya matahari.

The Egyptian Beauty

Anda boleh mendapati kulit menjadi cerah hanya pada 7 hari sahaja!

Set Jerawat

• Mempunyai ubat Irgasan, • Untuk mengurangkan minyak, • Ada pembersih solekan, • Mengecilkan liang-liang roma

Quiet Moments Beauty Soap

Disyorkan untuk kulit baru pulih dari jerawat dan bekas jerawat. Sesuai untuk kulit muda dan berminyak.

Old Master Beauty Soap

Disyorkan untuk hadangan pada liang Roma, badan yang berjerawat,mengurangkan bau badan, dan kulit yang gelap di bahagian terlindung (ketiak dan sebagainya).

The Original New Zealand Goats' Milk Tablets

Kusam, Tidak Berseri?? Untuk Kulit Sihat gebu dan berseri. Mengandungi 2.2 kali lebih susu kambing untuk setiap tablet.Suatu kurniaan daripada Tuhan. Mengandungi vitamin, galian, protin dan 9 jenis Amino Asid esential untuk tubuh badan manusia. Pemakanan yang paling semulajadi dan sesuai untuk budak-budak yang tengah membesar dan untuk mengekalkan kesihatan badan orang berumur.

PEMBELIAN DI BELINASHOP

Semenanjung Malaysia

POS LAJU RM6.00


Pembelian RM50++ Diskaun 5%
Pembelian RM100++ Diskaun 5% + FREE POS LAJU
Pembelian RM200++ Diskaun 5% + FREE POS LAJU +FREE GIFTS



Sabah/Sarawak

POS LAJU RM9.00


Pembelian RM50++ Diskaun 5%
Pembelian RM100++ Diskaun 5% + POS LAJU RM4
Pembelian RM200++ Diskaun 5% + FREE POS LAJU +FREE GIFTS

CHECK YOUR POS LAJU


belinashop.blogspot.com akan menghantar Tracking No. melalui SMS setelah penghantaran dibuat

AMBIL PERHATIAN:
Sekiranya barang tidak di terima dalam masa 3 hari waktu bekerja sila SMS 012-7222067

Followers

Keliru nak guna produk?diskaun?Free Gift?

Sila Isi Form Di Bawah Ini @ call/sms 012-7222067

Nama *
Email *
Handphone No. *
Pertanyaan *

Testimoni Sara Moon Beauty Soap

Posted by Noorazura Zulkifli On 9:06 AM
Segala Testimonial yang dipaparkan adalah hak milik Belina shop dan tidak boleh diciplak oleh mana-mana pihak.


Testimonial Sara Moon Beauty Soap




Halimahtun Saadiah



salam..

hye.. kak zura maaf sesangat lambat btol nk bg testimoni.. hari ni sy btol2 happy sbb produk belina da berhasil.. muka sy dulu yg byk jerawat besar2 da takde dah.. tinggal tunggu ilang kesan2 jerp.. alhamdulillah syukur sangat..

klo dulu bile pergi berjalan tiap kali ada promosi jual ubat jerawat, pasti diorg akan pgil2 duk promote kat sye.. eee... geramyerr rase.. tp skang ble lalu diorg da tak kisah pon, sbb jerawat da ilang.. suke sgt gune sara moon tuh sebab bile ade jerawat besar, lame2 nnt bile pakai 2,3 ari jerawat tu kecut sendiri.. dan punat nanah pon akan keluar dlm tempoh tu jugak.. n now da 3bulan lebey sy gune produk ni... hmm..

satu family dan cousins pon sy duk promote.. haha.. alhamdulillah ibu sy gune yg produk egyptian pon nmpak perubahan.. pipi ibu nampak lebih cerah dan anjal..

sepupu gune sabun old master pon die bgtau ok jugak.. siap nk order lagi nnt.. hehehe.. pepon, sy berpuas hati dgn produk ni dan layanan istimewa dri kak zura.. sy bg five stars.. mmg TERBAEK ar.. :)

Segala Testimonial yang dipaparkan adalah hak milik Belina shop dan tidak boleh diciplak oleh mana-mana pihak.

    Mingguan Wanita 6-12 Ogos 2010

    Mingguan Wanita 6-12 Ogos 2010

    PROMOTE ONLINE SHOP HERE

    PROMOTE ONLINE SHOP HERE
    YM: Ladybird_79@yahoo.com
    EMAIL: Ladybird79@gmail.com
    Link Me :)
    And then I'll be sure to link you back! :)
    Plz copy the code below:
    Belina Shop

    Directory

    Malaysia Shopping Directory
    All Malaysian Bloggers Project

    BlogMalaysia.com