English Rose Beauty Soap

Disyorkan untuk mencerah dan mengebukan di wajah dan badan; Mengembalikan warna asal kulit; Terdedah pada cahaya matahari.

The Egyptian Beauty

Anda boleh mendapati kulit menjadi cerah hanya pada 7 hari sahaja!

Set Jerawat

• Mempunyai ubat Irgasan, • Untuk mengurangkan minyak, • Ada pembersih solekan, • Mengecilkan liang-liang roma

Quiet Moments Beauty Soap

Disyorkan untuk kulit baru pulih dari jerawat dan bekas jerawat. Sesuai untuk kulit muda dan berminyak.

Old Master Beauty Soap

Disyorkan untuk hadangan pada liang Roma, badan yang berjerawat,mengurangkan bau badan, dan kulit yang gelap di bahagian terlindung (ketiak dan sebagainya).

The Original New Zealand Goats' Milk Tablets

Kusam, Tidak Berseri?? Untuk Kulit Sihat gebu dan berseri. Mengandungi 2.2 kali lebih susu kambing untuk setiap tablet.Suatu kurniaan daripada Tuhan. Mengandungi vitamin, galian, protin dan 9 jenis Amino Asid esential untuk tubuh badan manusia. Pemakanan yang paling semulajadi dan sesuai untuk budak-budak yang tengah membesar dan untuk mengekalkan kesihatan badan orang berumur.

PEMBELIAN DI BELINASHOP

Semenanjung Malaysia

POS LAJU RM6.00


Pembelian RM50++ Diskaun 5%
Pembelian RM100++ Diskaun 5% + FREE POS LAJU
Pembelian RM200++ Diskaun 5% + FREE POS LAJU +FREE GIFTS



Sabah/Sarawak

POS LAJU RM9.00


Pembelian RM50++ Diskaun 5%
Pembelian RM100++ Diskaun 5% + POS LAJU RM4
Pembelian RM200++ Diskaun 5% + FREE POS LAJU +FREE GIFTS

CHECK YOUR POS LAJU


belinashop.blogspot.com akan menghantar Tracking No. melalui SMS setelah penghantaran dibuat

AMBIL PERHATIAN:
Sekiranya barang tidak di terima dalam masa 3 hari waktu bekerja sila SMS 012-7222067

Followers

Keliru nak guna produk?diskaun?Free Gift?

Sila Isi Form Di Bawah Ini @ call/sms 012-7222067

Nama *
Email *
Handphone No. *
Pertanyaan *

Testimonial The Egyptian Beauty / set Egypt

Posted by Noorazura Zulkifli On 11:47 PM
Segala Testimonial yang dipaparkan adalah hak milik Belina shop dan tidak boleh diciplak oleh mana-mana pihak.






Testimonial The Egyptian Beauty(Lightening Soap, Ligtening Moisturiser, Lightening Cream, Lightening Toning Lotion) & Translucent Finishing Powder

Nas


Assalamualaikum Kak Azura...

saya dah gunakan Set Pencerahan Egyptian Belina selama seminggu. Alhamdulillah..kulit wajah nas sekarang dah jadi lembut,halus dan sekata. tona kulit jadi putih merah walau tanpa bedak. Sekarang pergi kelas dah tak perlukan foundation. Rutin pagi hanya gunakan toning lotion dan pelembab. lepas tu kemaskan dengan Translucent finishing powder. Malam pula cuci muka dgn sabun Egypt, guna toning lotion dan krim pencerah.

hasilnya nampak semula jadi dan paling penting bebas dari bahan kimia berbahaya. sy memang dah jatuh hati dengan produk Belina, yang tanpa was-was halal dan tiada kesan sampingan. sebelum kenal dengan produk Belina dah banyak jenama pasaran saya guna. akibatnya kulit jadi matang dan cepat nampak tua. saya saran bagi yang belum beli, cubalah sendiri dan wajah akan jadi mulus dan awet muda,insya Allah. Servis di Belinashop pun sgt cepat dan mudah.


Wassalam.

Segala Testimonial yang dipaparkan adalah hak milik Belina shop dan tidak boleh diciplak oleh mana-mana pihak.

Testimonial
& Testimonial penghantaran

    Mingguan Wanita 6-12 Ogos 2010

    Mingguan Wanita 6-12 Ogos 2010

    PROMOTE ONLINE SHOP HERE

    PROMOTE ONLINE SHOP HERE
    YM: Ladybird_79@yahoo.com
    EMAIL: Ladybird79@gmail.com
    Link Me :)
    And then I'll be sure to link you back! :)
    Plz copy the code below:
    Belina Shop

    Directory

    Malaysia Shopping Directory
    All Malaysian Bloggers Project

    BlogMalaysia.com