English Rose Beauty Soap

Disyorkan untuk mencerah dan mengebukan di wajah dan badan; Mengembalikan warna asal kulit; Terdedah pada cahaya matahari.

The Egyptian Beauty

Anda boleh mendapati kulit menjadi cerah hanya pada 7 hari sahaja!

Set Jerawat

• Mempunyai ubat Irgasan, • Untuk mengurangkan minyak, • Ada pembersih solekan, • Mengecilkan liang-liang roma

Quiet Moments Beauty Soap

Disyorkan untuk kulit baru pulih dari jerawat dan bekas jerawat. Sesuai untuk kulit muda dan berminyak.

Old Master Beauty Soap

Disyorkan untuk hadangan pada liang Roma, badan yang berjerawat,mengurangkan bau badan, dan kulit yang gelap di bahagian terlindung (ketiak dan sebagainya).

The Original New Zealand Goats' Milk Tablets

Kusam, Tidak Berseri?? Untuk Kulit Sihat gebu dan berseri. Mengandungi 2.2 kali lebih susu kambing untuk setiap tablet.Suatu kurniaan daripada Tuhan. Mengandungi vitamin, galian, protin dan 9 jenis Amino Asid esential untuk tubuh badan manusia. Pemakanan yang paling semulajadi dan sesuai untuk budak-budak yang tengah membesar dan untuk mengekalkan kesihatan badan orang berumur.

PEMBELIAN DI BELINASHOP

Semenanjung Malaysia

POS LAJU RM6.00


Pembelian RM50++ Diskaun 5%
Pembelian RM100++ Diskaun 5% + FREE POS LAJU
Pembelian RM200++ Diskaun 5% + FREE POS LAJU +FREE GIFTS



Sabah/Sarawak

POS LAJU RM9.00


Pembelian RM50++ Diskaun 5%
Pembelian RM100++ Diskaun 5% + POS LAJU RM4
Pembelian RM200++ Diskaun 5% + FREE POS LAJU +FREE GIFTS

CHECK YOUR POS LAJU


belinashop.blogspot.com akan menghantar Tracking No. melalui SMS setelah penghantaran dibuat

AMBIL PERHATIAN:
Sekiranya barang tidak di terima dalam masa 3 hari waktu bekerja sila SMS 012-7222067

Followers

Keliru nak guna produk?diskaun?Free Gift?

Sila Isi Form Di Bawah Ini @ call/sms 012-7222067

Nama *
Email *
Handphone No. *
Pertanyaan *
Posted by Azura On 7:59 AM

 

 

 

PEMBELIAN DI BELINASHOP

Semenanjung Malaysia POS LAJU RM6.00

Pembelian RM50++ Diskaun 5%
Pembelian RM100++ Diskaun 5% + FREE POS LAJU
Pembelian RM200++ Diskaun 5% + FREE POS LAJU +FREE GIFTS



Sabah/Sarawak POS LAJU RM9.00

Pembelian RM50++ Diskaun 5%
Pembelian RM100++ Diskaun 5% + POS LAJU RM4
Pembelian RM200++ Diskaun 5% + FREE POS LAJU +FREE GIFTS

CHECK YOUR POS LAJU


belinashop.blogspot.com akan menghantar Tracking No. melalui SMS setelah penghantaran dibuat
AMBIL PERHATIAN:
Sekiranya barang tidak di terima dalam masa 3 hari waktu bekerja sila SMS 012-7222067 



 

 Online Order :

BORANG PESANAN & BAYARAN

Sms  ke 012-7222067 sekiranya ingin mendapatkan feedback dengan segera.


| | edit post

Promosi September 2012

Posted by Azura On 11:21 AM


Charmaine 125g  (Tiada Stok)


Promosi untuk  Charmaine 75g
Normal price : RM25

PROMOSI: Beli 2unit pada harga RM40 Nett
Jika pembelian 1unit RM25.



Disyorkan untuk kulit berbintik hitam (pigmentasi), punat putih, punat hitam dan kulit yang tidak bermaya. Juga mempunyai yang tiada pewangi untuk jenis kulit sensitif.

Recommended for removing pigmentation due to exposure to sunlight; white head, black head, dull and lack lustrous complexions. Available in non-perfume for sensitive skin type.


*** Harga tidak termasuk kos penghantaran.



Promosi untuk  Old Master Beauty Soap 125g
Normal price : RM33

PROMOSI: Beli 1unit pada harga RM30 Nett






Disyorkan untuk hadangan pada liang Roma, badan yang berjerawat,mengurangkan bau badan, dan kulit yang gelap di bahagian terlindung (memutihkan ketiak dan sebagainya).

Recommended for removing dirt and impurities from blocked skin pores, body pimples and body odour.


*** Harga tidak termasuk kos penghantaran.


Pesanan & Bayaran



Promosi Sah selagi stok Charmaine Beauty Soap 75g & Old master 125g masih ada.


PEMBELIAN DI BELINASHOP

Semenanjung Malaysia POS LAJU RM6.00

Pembelian RM50++ Diskaun 5%
Pembelian RM100++ Diskaun 5% + FREE POS LAJU
Pembelian RM200++ Diskaun 5% + FREE POS LAJU +FREE GIFTS



Sabah/Sarawak POS LAJU RM9.00

Pembelian RM50++ Diskaun 5%
Pembelian RM100++ Diskaun 5% + POS LAJU RM4
Pembelian RM200++ Diskaun 5% + FREE POS LAJU +FREE GIFTS

CHECK YOUR POS LAJU


belinashop.blogspot.com akan menghantar Tracking No. melalui SMS setelah penghantaran dibuat
AMBIL PERHATIAN:
Sekiranya barang tidak di terima dalam masa 3 hari waktu bekerja sila SMS 012-7222067
| | edit post

Testimoni Flower Fairies Beauty Soap

Posted by Azura On 8:41 AM
Segala Testimonial yang dipaparkan adalah hak milik Belina shop dan tidak boleh diciplak oleh mana-mana pihak.


Testimonial Flower Fairies Beauty Soap


Mastura



salam kak zura

sejak guna sabun flower fairies susah betul muka nak naik jerawat...kalau dulu selalu naik jerawat bernanah yang besar2 tu..skang ni kalau tumbuh jerawat pn, bila guna sabun ni cepat je dia kecut..dgn nanah sekali pun hilang jgk..kalau dulu slalu guna jarum utk cucuk bagi nanah tu keluar sampai berparut muka..skang dah xperlu risau lagi..mmg puas hati sgt..thanks kak zura



Segala Testimonial yang dipaparkan adalah hak milik Belina shop dan tidak boleh diciplak oleh mana-mana pihak.

Testimoni Sara Moon Beauty Soap

Posted by Azura On 9:06 AM
Segala Testimonial yang dipaparkan adalah hak milik Belina shop dan tidak boleh diciplak oleh mana-mana pihak.


Testimonial Sara Moon Beauty Soap




Halimahtun Saadiah



salam..

hye.. kak zura maaf sesangat lambat btol nk bg testimoni.. hari ni sy btol2 happy sbb produk belina da berhasil.. muka sy dulu yg byk jerawat besar2 da takde dah.. tinggal tunggu ilang kesan2 jerp.. alhamdulillah syukur sangat..

klo dulu bile pergi berjalan tiap kali ada promosi jual ubat jerawat, pasti diorg akan pgil2 duk promote kat sye.. eee... geramyerr rase.. tp skang ble lalu diorg da tak kisah pon, sbb jerawat da ilang.. suke sgt gune sara moon tuh sebab bile ade jerawat besar, lame2 nnt bile pakai 2,3 ari jerawat tu kecut sendiri.. dan punat nanah pon akan keluar dlm tempoh tu jugak.. n now da 3bulan lebey sy gune produk ni... hmm..

satu family dan cousins pon sy duk promote.. haha.. alhamdulillah ibu sy gune yg produk egyptian pon nmpak perubahan.. pipi ibu nampak lebih cerah dan anjal..

sepupu gune sabun old master pon die bgtau ok jugak.. siap nk order lagi nnt.. hehehe.. pepon, sy berpuas hati dgn produk ni dan layanan istimewa dri kak zura.. sy bg five stars.. mmg TERBAEK ar.. :)

Segala Testimonial yang dipaparkan adalah hak milik Belina shop dan tidak boleh diciplak oleh mana-mana pihak.

Segala Testimonial yang dipaparkan adalah hak milik Belina shop dan tidak boleh diciplak oleh mana-mana pihak.

Testimonial Basic Skincare Oily & Charmaine



Puan Aznida



saya duk pikir..takleh jadi nih..nak jumpa org pun malu......kena buat sesuatu...so saya pun duk melayari laman web, dan entah macam mana terjumpa dengan produk belina nih...takut jugak nak try sbb produk ZZ yg saya guna sebelum nih pun tak ok..w/pun diwar2kan produknya adalah semulajadi...
so saya pun berkontek lah dgn Zura...sms, e-mail & mcm2 lagi...so dia rekomen pakai trial pack dulu..tengok mcm mana...siap hantar gmbr sendiri tu kat dia.. ha ha...



so lepas 2 minggu pakai, sy tgk ada kulit yang mengelupas area mata...rupanya produk nih nak baikpulih kulit saya balik..memula tu rasa pedih gak bila dia bertindak balas...duk bersms dgn zura..dan dia berjaya menyakinkan saya bahawa itu adalah proses sementara..masa ni saya rasa betul ke produk nih..tapi kata hati saya suruh teruskan jugak....ikutla mcm yang dinasihatkan oleh zura..pakai siang malam, cara guna produk dengan betul...
ni kesan lepas pakai produk ni dalam masa 2 minggu...muka mcm bersisik pulak kat area mata & pipi..kiranya tempat yg saya duk letak produk ZZ dulu....

lepas tu alhamdulillah..saya nampak perubahan produk ini..sampaikan en. mer pun tegur..kulit muka lagi bersih dari sebelum ni...alhamdulillah..syukur sangat2..so apalagi...sms kat zura..'Zura..akak nak pack yang BESAR..' hu hu..tak main dah yang trial pack punya....
sabun cuci muka...sedap baunya...lepas cuci muka rasa lembut & sejuk je....



but anyway..mmg puas hati la dgn produk nih..harga pun berpatutan..tak de byk step kena ikut, saya lak memang jenis yg tak minat bila kena buat banyak step....jadi jenis yg simple & basic nih memang sesuai la dgn jiwa & raga saya..dan yang paling penting..saya boleh makan seafood tanpa rasa takut2 lagi...(dah try masa kat Restoran Tupai2 hari tu..semua seafood saya bedal..alhamdulillah..muka takde apa apa..)

to Zura..thanks a lot & moga sukses dlm bidang perniagaan nih..

Segala Testimonial yang dipaparkan adalah hak milik Belina shop dan tidak boleh diciplak oleh mana-mana pihak.

Testimoni Classic Soap

Posted by Azura On 12:53 AM
Segala Testimonial yang dipaparkan adalah hak milik Belina shop dan tidak boleh diciplak oleh mana-mana pihak.


Testimonial Classic Soap On Rope & Handkerchief



Qadeja




Salam kak azura...

Ct happy sgt2 lps pkai sabun classic rope. After 3 bln underarm ct da cerah semula macam dulu, tak lagi gelap sewaktu ct pregnant. Masa pregnant underarm jadi gelap, gyne kata sbb perubahan hormon, nak buat mcm mana kan.. Tapi sekarang da cerah, seronok rasanya.. Pastu yg lagi best sejak guna sabun classic rope ni ct tak perlu pakai deodoran lagi, underarm ct tak berbau langsung walaupun ct berpeluh, jimaaaattt.. Mmg puas ati sangat2la..

Thank you so much belina, thanks to kak azura too!!


Warm regards
ct




Testimonial The Egyptian Beauty / set Egypt

Posted by Azura On 11:47 PM
Segala Testimonial yang dipaparkan adalah hak milik Belina shop dan tidak boleh diciplak oleh mana-mana pihak.






Testimonial The Egyptian Beauty(Lightening Soap, Ligtening Moisturiser, Lightening Cream, Lightening Toning Lotion) & Translucent Finishing Powder

Nas


Assalamualaikum Kak Azura...

saya dah gunakan Set Pencerahan Egyptian Belina selama seminggu. Alhamdulillah..kulit wajah nas sekarang dah jadi lembut,halus dan sekata. tona kulit jadi putih merah walau tanpa bedak. Sekarang pergi kelas dah tak perlukan foundation. Rutin pagi hanya gunakan toning lotion dan pelembab. lepas tu kemaskan dengan Translucent finishing powder. Malam pula cuci muka dgn sabun Egypt, guna toning lotion dan krim pencerah.

hasilnya nampak semula jadi dan paling penting bebas dari bahan kimia berbahaya. sy memang dah jatuh hati dengan produk Belina, yang tanpa was-was halal dan tiada kesan sampingan. sebelum kenal dengan produk Belina dah banyak jenama pasaran saya guna. akibatnya kulit jadi matang dan cepat nampak tua. saya saran bagi yang belum beli, cubalah sendiri dan wajah akan jadi mulus dan awet muda,insya Allah. Servis di Belinashop pun sgt cepat dan mudah.


Wassalam.

Segala Testimonial yang dipaparkan adalah hak milik Belina shop dan tidak boleh diciplak oleh mana-mana pihak.

Testimonial
& Testimonial penghantaran

Testimoni bergambar Quiet Moment & Charmaine

Posted by Azura On 10:44 PM
Segala Testimonial yang dipaparkan adalah hak milik Belina shop dan tidak boleh diciplak oleh mana-mana pihak.



Testimonial Quiet Moment & Charmaine

Jue



Akum kak...
pagi ni jue nak bagi tau yg jue sgt2 gembira pas guna sabun QM tue...parut muka jue byk kurg...parut itam pun byk hilang,mmg best sabun tue..tak nyesal jue beli la kak...black head dgn w.head pun dah tak de jugak pas guna charmaine soap tu...mmg puas hati sgt2...tak mcm sblm ni guna set jrwt s.tinggi...tak de kesan...pakai sabun belina ni mmg byk perubahn kat muka jue...sampai ada yg tanya apahl muka jue dah bersih dah tak de jerwt mcm dulu..rahsia nya sabun belina la..he..he..happy sgt.

nanti jue nak cuba sabun english soap kak..semoga muka jue still bersih dan kekal cantik dgn sabun belina.. I'm very2 happy...muka dah bebas jerawat...kulit pun tak sensitif lagi...ok la kak..tunggu sabun lain habis and ada budget lebih nanti jue order sabun lain k...

Segala Testimonial yang dipaparkan adalah hak milik Belina shop dan tidak boleh diciplak oleh mana-mana pihak.

Testimonial
& Testimonial penghantaran

Produk susu kambing Belina

Posted by Azura On 8:20 AM


Translucent Finishing Powder 30g

Harga : RM34.50


• Kemasan akhir selepas menggunakan Foundation Cream, membuatkan kulit nampak lebih cantik dan halus.
• Sesuai untuk semua jenis kulit.

*** Harga tidak termasuk kos penghantaran.






Foundation Cream with SPF 35 60ml

Harga : RM31.90


• Mengandungi SPF 35 yang dapat melindungi kulit daripada sinaran ultra ungu. Dapat melindungi pigmentasi yang halus, muka kelihatan halus dan berseri.
• Sesuai untuk semua jenis kulit.

*** Harga tidak termasuk kos penghantaran.





The Egyptian Beauty
Set Pencerahan

Harga : RM108.00



Mengandungi:
(i) Lightening Soap 75g (MAL 0609111K)
Sabun yang istimewa ini memiliki bahan-bahan semulajadi seperti :
Pati Bearberry, Pati Grapefruit, Pati Cendawan, Pati Beras, Susu Kambing dan Madu serai dan daun Herbal.

(ii) Ligtening Moisturiser 10g (MAL 06010060K)

Pelembap khas yang mengandungi pati tumbuhan untuk mencerahkan dan menyerikan kulit. Pada masa yang sama, ia juga melindungi kulit daripada pancaran matahari. Ia dalam bentuk tanpa minyak dan sesuai untuk semua jenis kulit.

(iii) Lightening Cream 10g (MAL 05120205K)

Krim ini diperbuat daripada 100% pati tumbuhan semulajadi seperti sabun pencerah. Selain dari memiliki ramuan yang sama seperti sabun, ia mengandungi kelebihan pati dari daun herba Teh Hijau (Green Tea) yang mengandungi :
• Bahan semulajadi Antioksida yang berkesan
• 20 kali ganda lebih berkesan daripada Vitamin E
• Membasmi kuman


(iv) Lightening Toning Lotion 30ml

• Mengurangkan garis dan kedut pada wajah, Menghilangkan kesan penuaan, memulihkan kulit yang kusam, meratakan warna kulit, melembutkan tekstur kulit, mengurangkan kesan jeragat/pigmentasi.
• Memberikan kulit anda kesan pencerahan yang lebih selamat dan berkesan.
• Produk yang telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

*** Harga tidak termasuk kos penghantaran.




Lightening Toning Lotion 100ml

Harga : RM90.00



• Mengurangkan garis dan kedut pada wajah, Menghilangkan kesan penuaan, memulihkan kulit yang kusam, meratakan warna kulit, melembutkan tekstur kulit, mengurangkan kesan jeragat/pigmentasi.
• Memberikan kulit anda kesan pencerahan yang lebih selamat dan berkesan.
• Produk yang telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

•A gentle skin lightening toner to soothe, freshen and prime the skin to accept day moisturiser or night creme. Its advanced formula gives an excellent effect in skin toning, fighting age spots, pregnancy marks, freckles as well as general skin pigmentation disorders, of face and body, resulting a smoother and fairer skin


*** Harga tidak termasuk kos penghantaran.





Eye Make-up Remover 150ml

Harga : RM34.50


•Pencuci lembut yang dapat membersihkan solekan dibahagian mata dengan berkesan.
•Digunakan sebelum mencuci muka.

Cara Guna : Tuangkan sedikit pada kapas bersih. Sapukan dari sudut dalam sehingga ke sudut luar mata. Jangan menarik atau sapu terlalu kuat pada bahagian mata. Untuk lebih berkesan, guna sebelum mencuci muka.

*** Harga tidak termasuk kos penghantaran.




Ten-0-Six Facial Scrub 100g

Harga : RM35.80


• Untuk membuang make up, kekotoran dan sel kulit mati diwajah,pori-pori tersumbat dengan berkesan.
• Guna 1 kali seminggu, selepas membersihkan muka.


Cara Guna : Urut secara lembut menggunakan jari dibahagian muka ataupun badan. Elakkan terkena pada bahagian mata. Hentikan penggunaan, sekiranya berlaku iritasi pada kulit.

*** Harga tidak termasuk kos penghantaran.




(MAL No. 05120582K)

Clay Masque 100g

Harga : RM48.00


"Clay" (tanah liat) adalah campuran Kaolin dan Bentonite. Ia mempunyai fungsi yang kuat untuk menanggalkan kotoran pada kulit.
• Mengandungi pati herbal termasuk Sage, Yarrow, Colts Foot, Matricia, Balm Mint, Thyme, Marshmallow, Rosemarry & Restharrow, Bladderwrack & Aloe Barnadensis Leaf Juice.
•Menyerap Minyak Berlebihan, Mengecilkan liang-liang roma yang terbuka,Mengurangkan Jerawat & Blackhead menjadikan kulit kelihatan segar, lembut dan halus.
•Guna 1 atau 2 kali seminggu, selepas membersihkan muka & pemakaian skrub.

Cara Guna : Menyapu satu lapisan nipis Clay Masque dengan rata pada keseluruhan muka. Biarkan selama 15 - 20 minit ataupun sehingga kering sebelum membilas dgn air suam.

*** Harga tidak termasuk kos penghantaran.




Fernfresh Hand & Body Lotion 150ml
(Losyen Badan & Tangan FernFresh 150ml)


Harga : RM18.90


•Losyen yang membawa keharuman Fernfresh yang tidak melekit dan sesuai untuk tangan, kaki & seluruh badan.
•Mengandungi Minyak Jojoba yang dapat menghaluskan kulit.
•Sesuai untuk rekahan pada kulit-kulit yang terlalu kering.
•Ia dapat melindungi kulit daripada dimasuki kotoran.

*** Harga tidak termasuk kos penghantaran.




Belina Cosmetics,Testimonial Services Penghantaran,Testimonial Pengguna Belina,Diskaun & kos penghantaran+
| | edit post

    Mingguan Wanita 6-12 Ogos 2010

    Mingguan Wanita 6-12 Ogos 2010

    PROMOTE ONLINE SHOP HERE

    PROMOTE ONLINE SHOP HERE
    YM: Ladybird_79@yahoo.com
    EMAIL: Ladybird79@gmail.com
    Link Me :)
    And then I'll be sure to link you back! :)
    Plz copy the code below:
    Belina Shop

    Directory

    Malaysia Shopping Directory
    All Malaysian Bloggers Project

    BlogMalaysia.com