English Rose Beauty Soap

Disyorkan untuk mencerah dan mengebukan di wajah dan badan; Mengembalikan warna asal kulit; Terdedah pada cahaya matahari.

The Egyptian Beauty

Anda boleh mendapati kulit menjadi cerah hanya pada 7 hari sahaja!

Set Jerawat

• Mempunyai ubat Irgasan, • Untuk mengurangkan minyak, • Ada pembersih solekan, • Mengecilkan liang-liang roma

Quiet Moments Beauty Soap

Disyorkan untuk kulit baru pulih dari jerawat dan bekas jerawat. Sesuai untuk kulit muda dan berminyak.

Old Master Beauty Soap

Disyorkan untuk hadangan pada liang Roma, badan yang berjerawat,mengurangkan bau badan, dan kulit yang gelap di bahagian terlindung (ketiak dan sebagainya).

The Original New Zealand Goats' Milk Tablets

Kusam, Tidak Berseri?? Untuk Kulit Sihat gebu dan berseri. Mengandungi 2.2 kali lebih susu kambing untuk setiap tablet.Suatu kurniaan daripada Tuhan. Mengandungi vitamin, galian, protin dan 9 jenis Amino Asid esential untuk tubuh badan manusia. Pemakanan yang paling semulajadi dan sesuai untuk budak-budak yang tengah membesar dan untuk mengekalkan kesihatan badan orang berumur.

PEMBELIAN DI BELINASHOP

Semenanjung Malaysia

POS LAJU RM6.00


Pembelian RM50++ Diskaun 5%
Pembelian RM100++ Diskaun 5% + FREE POS LAJU
Pembelian RM200++ Diskaun 5% + FREE POS LAJU +FREE GIFTS



Sabah/Sarawak

POS LAJU RM9.00


Pembelian RM50++ Diskaun 5%
Pembelian RM100++ Diskaun 5% + POS LAJU RM4
Pembelian RM200++ Diskaun 5% + FREE POS LAJU +FREE GIFTS

CHECK YOUR POS LAJU


belinashop.blogspot.com akan menghantar Tracking No. melalui SMS setelah penghantaran dibuat

AMBIL PERHATIAN:
Sekiranya barang tidak di terima dalam masa 3 hari waktu bekerja sila SMS 012-7222067

Followers

Keliru nak guna produk?diskaun?Free Gift?

Sila Isi Form Di Bawah Ini @ call/sms 012-7222067

Nama *
Email *
Handphone No. *
Pertanyaan *

Testimoni bergambar Basic skincare Oily & Charmaine Beauty Soap

Posted by Noorazura Zulkifli On 12:49 AM
Segala Testimonial yang dipaparkan adalah hak milik Belina shop dan tidak boleh diciplak oleh mana-mana pihak.

Testimonial Basic Skincare Oily & Charmaine



Puan Aznida



saya duk pikir..takleh jadi nih..nak jumpa org pun malu......kena buat sesuatu...so saya pun duk melayari laman web, dan entah macam mana terjumpa dengan produk belina nih...takut jugak nak try sbb produk ZZ yg saya guna sebelum nih pun tak ok..w/pun diwar2kan produknya adalah semulajadi...
so saya pun berkontek lah dgn Zura...sms, e-mail & mcm2 lagi...so dia rekomen pakai trial pack dulu..tengok mcm mana...siap hantar gmbr sendiri tu kat dia.. ha ha...



so lepas 2 minggu pakai, sy tgk ada kulit yang mengelupas area mata...rupanya produk nih nak baikpulih kulit saya balik..memula tu rasa pedih gak bila dia bertindak balas...duk bersms dgn zura..dan dia berjaya menyakinkan saya bahawa itu adalah proses sementara..masa ni saya rasa betul ke produk nih..tapi kata hati saya suruh teruskan jugak....ikutla mcm yang dinasihatkan oleh zura..pakai siang malam, cara guna produk dengan betul...
ni kesan lepas pakai produk ni dalam masa 2 minggu...muka mcm bersisik pulak kat area mata & pipi..kiranya tempat yg saya duk letak produk ZZ dulu....

lepas tu alhamdulillah..saya nampak perubahan produk ini..sampaikan en. mer pun tegur..kulit muka lagi bersih dari sebelum ni...alhamdulillah..syukur sangat2..so apalagi...sms kat zura..'Zura..akak nak pack yang BESAR..' hu hu..tak main dah yang trial pack punya....
sabun cuci muka...sedap baunya...lepas cuci muka rasa lembut & sejuk je....



but anyway..mmg puas hati la dgn produk nih..harga pun berpatutan..tak de byk step kena ikut, saya lak memang jenis yg tak minat bila kena buat banyak step....jadi jenis yg simple & basic nih memang sesuai la dgn jiwa & raga saya..dan yang paling penting..saya boleh makan seafood tanpa rasa takut2 lagi...(dah try masa kat Restoran Tupai2 hari tu..semua seafood saya bedal..alhamdulillah..muka takde apa apa..)

to Zura..thanks a lot & moga sukses dlm bidang perniagaan nih..

Segala Testimonial yang dipaparkan adalah hak milik Belina shop dan tidak boleh diciplak oleh mana-mana pihak.

    Mingguan Wanita 6-12 Ogos 2010

    Mingguan Wanita 6-12 Ogos 2010

    PROMOTE ONLINE SHOP HERE

    PROMOTE ONLINE SHOP HERE
    YM: Ladybird_79@yahoo.com
    EMAIL: Ladybird79@gmail.com
    Link Me :)
    And then I'll be sure to link you back! :)
    Plz copy the code below:
    Belina Shop

    Directory

    Malaysia Shopping Directory
    All Malaysian Bloggers Project

    BlogMalaysia.com